Terug naar overzicht

Solveigh Bijkerk

Pragmatische en creatieve advocaat. Sinds 2011 partner bij Immix Advocaten met als specialisatie arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsraden.

Solveigh vertaalt juridische feiten zonder omhaal naar een concreet plan dat voor iedereen werkt. Voor jou en alle mensen binnen je organisatie. Daarnaast komt ze vaak met originele, out of the box oplossingen in plaats van de standaard. Zonder al te veel juridische verhandelingen. Als het in drie alinea’s kan, dan doet ze dat. Geen losse eindjes, maar oplossingen waar je mee vooruit kan. Ze is praktisch en nauw betrokken en laat in het proces niets aan het toeval over.

Solveigh behartigt zowel de belangen van werkgevers en werknemers als ondernemingsraden in individuele of collectieve arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ze heeft brede ervaring binnen het vertegenwoordigen en adviseren op gebied van ziekteverzuim, re-integratie, ontslag, reorganisatie en medezeggenschap.

"Goede informatie is het halve werk. Neem de medewerkers mee in de transitie."

Onze andere adviseurs

Pauline Noordijk

Pragmatische en daadkrachtige senior adviseur met juridische kennis op het gebied van HRM en arbeidsvoorwaarden. Brengt grotere vraagstukken tot de essentie terug. Houdt ervan de schouders eronder te zetten.

Lees verder

Marijke Stevens

Grondige en praktische advocaat met specialisatie op arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Zet ingewikkelde juridische verhandelingen makkelijk om naar heldere taal voor alle betrokkenen.

Lees verder

Janneke Jongejan

Pragmatisch en resultaatgerichte (interim) projectmanager met een stevig observatievermogen. Zit vol rake opmerkingen. Janneke heeft veel ervaring als manager én als adviseur.

Lees verder