Terug naar overzicht

Pauline Noordijk

Pragmatische en daadkrachtige senior adviseur met juridische kennis op het gebied van HRM en arbeidsvoorwaarden. Brengt grotere vraagstukken tot de essentie terug. Houdt ervan de schouders eronder te zetten.

Pauline is energiek en enthousiasmerend. Ze heeft een flink empathisch vermogen en een grote mate van betrokkenheid. Ook bij kortlopende opdrachten. Hierdoor krijgt ze mensen en processen in beweging. Van een 100.000+ gemeente tot organisatie met 5.000 medewerkers. Ze combineert tactisch en strategisch werken met goed gevoel voor (politieke) gevoeligheden. Ook wanneer jij denkt dat een probleem vast zit, komt ze tot creatieve oplossingen.

Pauline werkt sinds 2009 als zelfstandig adviseur. Zij is vaak projectleider bij projecten op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan de implementatie van hoofdstuk 3 car-uwo, flexibilisering werktijden en reorganisaties. Van het onderhandelen met vakbonden tot het adviseren van het college of de beslissingsbevoegde. Pauline kent het speelveld en schakelt gemakkelijk op alle niveaus.

"Denk niet in problemen, voor alles is een oplossing."

Onze andere adviseurs

Marijke Stevens

Grondige en praktische advocaat met specialisatie op arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Zet ingewikkelde juridische verhandelingen makkelijk om naar heldere taal voor alle betrokkenen.

Lees verder

Janneke Jongejan

Pragmatisch en resultaatgerichte (interim) projectmanager met een stevig observatievermogen. Zit vol rake opmerkingen. Janneke heeft veel ervaring als manager én als adviseur.

Lees verder

Solveigh Bijkerk

Pragmatische en creatieve advocaat. Sinds 2011 partner bij Immix Advocaten met als specialisatie arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsraden.

Lees verder