Terug naar overzicht

Marijke Stevens

Grondige en praktische advocaat met specialisatie op arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Zet ingewikkelde juridische verhandelingen makkelijk om naar heldere taal voor alle betrokkenen.

Marijke houdt van argumenten, inhoud en lef. Heeft oog voor alle partijen en houdt iedereen aangehaakt. Ze gelooft ook heilig in op de inhoud blijven, in gesprek blijven en de verbinding zoeken. Zware gesprekken weet ze licht te voeren. Marijke krijgt iedereen mee, ook als ze niet thuis zijn in juridisch processen. Ze heeft veel geduld en zet graag puntjes op de i.

Marijke begeleidt veel ontslagtrajecten, zowel namens werkgevers als werknemers. Daarnaast onderhandelt ze over arbeidsrechtelijke kwesties zoals beëindigingsvoorwaarden, voert ze procedures en houdt ze zich bezig met alle mogelijke soorten arbeidscontracten. Marijke is mede-auteur van het Advocatenmemo en geeft regelmatig lezingen en inhouse trainingen.

"Begin op tijd met inventariseren en aanpassen van documenten en procedures. Het is leuker dan je denkt."

Onze andere adviseurs

Pauline Noordijk

Pragmatische en daadkrachtige senior adviseur met juridische kennis op het gebied van HRM en arbeidsvoorwaarden. Brengt grotere vraagstukken tot de essentie terug. Houdt ervan de schouders eronder te zetten.

Lees verder

Janneke Jongejan

Pragmatisch en resultaatgerichte (interim) projectmanager met een stevig observatievermogen. Zit vol rake opmerkingen. Janneke heeft veel ervaring als manager én als adviseur.

Lees verder

Solveigh Bijkerk

Pragmatische en creatieve advocaat. Sinds 2011 partner bij Immix Advocaten met als specialisatie arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsraden.

Lees verder