Terug naar overzicht

Janneke Jongejan

Pragmatisch en resultaatgerichte (interim) projectmanager met een stevig observatievermogen. Zit vol rake opmerkingen.

Janneke heeft veel ervaring als manager én als adviseur. Dat maakt dat ze beiden talen spreekt. Een krachtige combinatie met haar heldere en open communicatie. Ze benoemt wat ze ziet en hoort en helpt gestagneerde processen door de juiste vragen te stellen. Ze is van nature heel georganiseerd en planmatig. Dit helpt haar om bij grote projecten overzicht te houden. Janneke is daarbij goed in staat in te schatten wanneer afwijking van de gebaande paden handig en mogelijk is. Altijd met het doel in het vizier.

Ze heeft veel grote hr-projecten geleid waar veel partijen en belangen bij elkaar kwamen. Van 100.000+ gemeentes tot organisaties met 5.000 medewerkers.

"Wees hard op het proces, maar zacht op de mensen."

Onze andere adviseurs

Pauline Noordijk

Pragmatische en daadkrachtige senior adviseur met juridische kennis op het gebied van HRM en arbeidsvoorwaarden. Brengt grotere vraagstukken tot de essentie terug. Houdt ervan de schouders eronder te zetten.

Lees verder

Marijke Stevens

Grondige en praktische advocaat met specialisatie op arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Zet ingewikkelde juridische verhandelingen makkelijk om naar heldere taal voor alle betrokkenen.

Lees verder

Solveigh Bijkerk

Pragmatische en creatieve advocaat. Sinds 2011 partner bij Immix Advocaten met als specialisatie arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsraden.

Lees verder