Over ons

GRIP bestaat uit vier senior adviseurs en projectmanagers met een juridische achtergrond. We hebben veel ervaring met arbeidsrecht en met de overheidssector. We zijn ons bewust van het verschil met ‘gewone’ bedrijven. We weten hoe de hazen lopen…

Pauline Noordijk

Pragmatische en daadkrachtige senior adviseur met juridische kennis op het gebied van HRM en arbeidsvoorwaarden. Brengt grotere vraagstukken tot de essentie terug. Houdt ervan de schouders eronder te zetten.

Lees verder

Marijke Stevens

Grondige en praktische advocaat met specialisatie op arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Zet ingewikkelde juridische verhandelingen makkelijk om naar heldere taal voor alle betrokkenen.

Lees verder

Janneke Jongejan

Pragmatisch en resultaatgerichte (interim) projectmanager met een stevig observatievermogen. Zit vol rake opmerkingen. Janneke heeft veel ervaring als manager én als adviseur.

Lees verder

Solveigh Bijkerk

Pragmatische en creatieve advocaat. Sinds 2011 partner bij Immix Advocaten met als specialisatie arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsraden.

Lees verder

We hebben goed in de smiezen wat de transitie naar de Wnra betekent voor overheidsinstanties. Daarom zijn we GRIP gestart. Om jullie te helpen de transitie zo vlekkeloos mogelijk te maken.

Zakelijk, met een menselijke maat
Onze gemene deler: we houden van snel schakelen. We zijn heel zakelijk, maar hebben de menselijke maat hoog in het vaandel. We zoeken altijd de win-win. De transitie moet voor iedereen goed uitpakken. Voor het bedrijf én voor de medewerkers.

Who you see is who you get
Wij vieren vullen elkaar goed aan qua expertise en ervaring. Als we weten wat jullie nodig hebben, zetten we in wie het beste bij jullie vraag en organisatie past.