Aanbod

Zien jullie door de bomen het bos nog? Er komt met de Wnra een hoop op overheidsorganisaties af. Het kan al een hoop rust geven om in beeld te hebben wat er moet gebeuren en wanneer. We zijn graag de sparringpartner van je eigen projectleider. Blijkt de omvang van de klus te veel voor jullie, dan kun je ons inzetten voor (juridische) onderdelen van de transitie of ons het totale traject laten uitvoeren.

Advies

We gaan graag met jullie om tafel om scherp te krijgen wat de transitie naar de Wnra voor jullie betekent. Samen creëren we overzicht in wat er moet gebeuren en wanneer.

Bekijk de mogelijkheden

Workshops

We organiseren regelmatig workshopdagen voor kleine tot grote overheidsorganisaties. Voor bestuur, management, HR en OR. Bijvoorbeeld heel algemeen over de Wnra, een maandelijkse workshop over alle implementatiestappen of nog specifieker, hoe de Wnra zich verhoudt tot de Wwz. We verzorgen ook workshops op maat.

Bekijk de mogelijkheden

Projectmanagement

Van een projectplanning tot het aanpassen van contracten en het informeren van werknemers. In elk stadium van de transitie kunnen we jullie onderdelen uit handen nemen.

Bekijk de mogelijkheden